Om

Seniorudvikler har leveret professionelle softwareløsninger i 12 år. I mere end 6 år hed platformen Java, Linux, Oracle til tele og finans industrien.

Idag er strategien ændret og der fokuseres hovedsageligt på løsninger baseret på .NET og de mange frameworks som værktøjet og Microsoftverdenen eksponerer. Igennem 5 år er der leveret løsninger i højt tempo, uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet.

Udover .NET og SQL er Kernekompetencen mobile platforme. På enterpriseniveau er Seniorudvikler det stærkeste udviklingskort i Skandinavien på Blackberry platformen, med implementeringer til blandt andet sikkerhedsindustrien. Udviklingsmiljøet på Windows Phone 7 beherskes også.

Med sin brede tekniske baggrund er Seniorudvikler i stand til at løse problemstillinger med pragmatiske og nuancerede implementeringer. Mantraet er: “Der skal ikke sendes raketter afsted hvis behovet er mælk hos købmanden.”

Seniorudvikler er garant for at bolden bliver sparket i kassen. Scrum og agile metoder er en selvfølge og der sørges gerne for, i rollen som mentor og developer lead, at hive medspillere op i niveau.

Specialiseringen indenfor .NET, SQL, Blackberry, Playbook, Windows Phone 7 og HTML5 platformen betyder at Seniorudvikler på trods af certificering ikke længere tilbyder assistance på Java området. Seniorudvikler har dog gennem et stort netværk tilgang til meget dygtige J2EE / J2SE udviklere. Se links under weblinks-kolleger for detaljer.

mspdtrans javacert
oraclecerttrans